« Met de trein naar Zuid-Spanje: wat kost het en hoe lang ben je onderweg? | Hoofdmenu | Ambachtslui in de 21ste eeuw: Winne Clement, fluitenmaker »

12 juni 2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Pieter

(1)

Een aanrader is de website http://www.seat61.com . Deze website is opgezet door een Engelsman die niet alleen Europa, maar zowat de gehele wereld is overgereisd per trein.

Kris De Decker

(2)

Klopt, en op basis van die website zijn ook twee boeken gepubliceerd. Ik ben daar niet zo enthousiast over. Er zijn betere alternatieven. Zie mijn bespreking van zijn werk (en de alternatieven) helemaal onderaan deze pagina: http://www.lowtechmagazine.be/2012/06/europese-spoorkaarten-dienstregelingen-trein.html

Lucas Brouns

(3)

Begon me al zorgen te maken omdat je minder nieuws bracht dan 'gebruikelijk' (lees: 'veel en actueel'). Deze handleiding is precies wat ik miste bij het op reis gaan voor plezier en voor werk. Lowtechmagazine is echt een integere zaak en weet wederom precies te vinger op een kennisgat te leggen. Knap!

Hendrik H.

(4)

Inspirerende artikels.

Alleen, ik reis altijd met mijn hond. In België hang je af van het humeur van de conducteur, als die bang is van honden laat hij je gewoon staan (onder het voorwendsel dat je hond gevaarlijk is/kan zijn). Ticket of niet.

Heeft er iemand ervaring met treinreizen met de hond in het buitenland?

Mattias

(5)

In de actualiteit: "Als de overheid Ryanair niet aan banden legt, dan doen we het zelf wel. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor niet meer te vliegen in Europa – of toch niet op korte trajecten met prijsbrekers. Vier portretten van fervente treinreizigers." Zie https://www.demorgen.be/reizen/zonder-het-vliegtuig-op-reis-op-de-trein-krijg-je-de-tijd-om-de-stress-te-vergeten-bcd6a9e6/

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)

Abonneer

De Hefboombijl