« Met de trein door Europa (4): intensief sporen met een Interrail ticket | Hoofdmenu | Met de trein naar Zuid-Spanje: wat kost het en hoe lang ben je onderweg? »

11 juni 2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Peter

(1)

waarom zet je al die makelaartjes-super-wide-angle promo plaatjes van City Nightline op je site? zo ruim en vraai zijn die compartimenten iig. niet

Kris De Decker

(2)

Peter: zonder super-wide-angle is het onmogelijk om een foto te nemen van het interieur van een slaapcompartiment in een trein. Aangezien ik niet over de benodigde lens beschik, gebruik ik de beelden van City Night Line.

Daarbij vind ik dat die foto's de realiteit erg goed weergeven. De middelste foto laat bijvoorbeeld goed zien dat het gangpad tussen de bedden smal is. Een groothoeklens vervormt alleen de randen van het beeld.

Luc

(3)

Waar is de tijd van de wagon-lits vanuit Brussel. Ik had er geen idee van dat die niet meer bestonden. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat ik ermee tot aan de Pyreneeën ben gereisd, of die keer naar Warschau met de nachttrein Brussel-Moskou. Spijtig dat die treinen er niet meer zijn.

Maarten

(4)

Heb altijd heerlijk geslapen in de nachttrein. Enige is dat je altijd goed in de gaten moet houden waar je uit moet stappen. Meen dat conducteurs dit ook in de gaten houden, maar heb er een aantal zien blijven zitten hoor! In ieder geval altijd mijn tickets gekocht via: https://goedkoop-treinkaartje.nl/treintickets

Ook dit jaar weer!

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)


Abonneer

Offline lezen

  • LTM-boek-nederlandstalig

De Hefboombijl