« Links en updates -- maart 2011 | Hoofdmenu | Kernenergie statistisch gezien nu tot 4,5 keer minder veilig dan vorige week »

06 maart 2011

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Erik de Jong

Nadat we wisten dat spaarlampen schadelijk en led-lampen dat ook zijn, zijn wij weer teruggekeerd naar de bekende gloeilamp en halogeen-lamp en efficiëntere uitvoeringen daarvan.

Elke

Hallo, dit is al een ouder artikel en ik heb alle artikelen over LED-lampen hier bekeken. Hoe is het intussen met de nieuwste generatie LED-lampen gesteld? Bevatten deze nog steeds al bovengenoemde afvalstoffen? Baat het ecologisch-duurzaam nog steeds niet om je (gloei)lampen in huis te vervangen door LED? Ik stel deze vraag omdat er in mijn stad (Mechelen) een klimaatactie loopt om in groepsaankoop LED aan te kopen voor je huishouden en al je lampen te vervangen. Ik stel me daar vragen bij na een verhuis naar een ouder huis waar de armaturen zijn blijven hangen met nog perfect werkende gloeilampen en zelfs halogeenspots, of het echt zin heeft om die allemaal af te voeren en te vervangen. Zelfs al bespaar ik erop bij mijn elektriciteitsfactuur, na de investering. Het grotere milieu-plaatje is me een grotere zorg. Ik wil ook graag de oprichters van deze actie eventueel beter informeren ;-)

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)


Abonneer

Offline lezen

  • LTM-boek-nederlandstalig

De Hefboombijl