« Een ring van vuur: de Hoffmann oven | Hoofdmenu | Hoe duurzaam leeft de stadsbewoner? »

07 december 2009

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

tjen dezutter

(1)

dit lijkt me een super afslankingsmodel !!!

dries

(2)

Steppen ligt tss lopen, glijden en fietsen, conditioneel is het zwaarder, maar het is één van de transportmiddelen dat ik gebruik dagdagelijks om naar werk mee te gaan. Sedert 2006 is dit mijn favoriet transportmiddel. Ook tochten van 100km zijn doenbaar. Naar mijn gevoel is het belgenland hier nog niet echt klaar voor. Goed voor de kuiten, de bips, knieën, voeten en armspieren. Wat ge niet altijd kunt zeggen van marathon lopen. Kicbiken, footbiken, sidewalking....gewoon proberen en m'n is verkocht. Er is momenteel vanalles te koop van race materiaal => gewoon updaten met carbon, en vele wielertoeristen laat je gewoon een poepje ruiken. Afgunst verzekerd.

Willem Velthoven

(3)

Prima afslanken voor wie echt niet ver moet.
Ik heb het afgelopen jaar 2 eenvoudige alternatieven geprobeerd voor mijn 8-versnellingen+toeters+bellen fiets. Een kickbike en een doortrapper. Typisch maak ik stadsritjes van 2-5 kilometer per keer en mijn ervaring is dat de kickbike 50% langer duurt en dat ik bezweet aankom (als het niet heel fris is buiten).

Ik rijdt nu dagelijks mijn doortrapper, gemaakt van een oude RIH racefiets door (vooral) onderdelen te verwijderen. Hij weegt slechts 1Kg meer dan mijn Kickbike Sport en kostte (door recycling) de helft.

Het enige gebruik van de Kickbike is op zondagochtend in het park. Daar wil ik me graag inspannen zonder veel sneller te gaan dan de anderen.

Thomas

(4)

Kijk ook eens naar de Bike Stepper (Batavus, helaas niet meer geproduceerd) of Google de zoekterm 'Stepper Bike'. Steppen met pedalen, fijne workout, een beweging tussen hardlopen en fietsen in.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)


Abonneer

Offline lezen

  • LTM-boek-nederlandstalig

De Hefboombijl