« Voetbal op de maan | Hoofdmenu | De auto van de toekomst »

30 maart 2008

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Jet

(1)

Helaas juicht u te vroeg. Lammas heeft nog geen toestemming gekregen.
Op hun website staat: "Lammas are currently waiting for a decision from Pembrokeshire County Council on their planning application. Latest timescales suggest we should have a decision this July."
Nog even afwachten dus...

Kris De Decker

(2)

U heeft helaas gelijk. Ik ben ook nog eens gaan kijken op het artikel van Ecowordly waar ik het nieuws vandaan haalde, en daar heeft Lammas een soortgelijke reatie geplaatst. Bedankt voor de update. Duimen maar...

Jos

(3)

Er is zelfs een compleet ontwerp van een zelfvoorzienende stad. De stad wordt volgens de laatste berichten gebouwd in Equador. De ontwerper van de stad is de 93 jarige Amerikaan Jaque Fresco.

Zijn prototype woningen zijn in Florida onder de naam "the Venus Project" te vinden.

Jaque Fresco weet als geen ander goed uit te leggen wat er nodig is om de wereld vrij te houden van het gebruik van fossiele brandstoffen, en gaat diep in op het volledig herontwerpen van de gehele bestaande maatschappij.

Een wereld zonder monetair systeem, zonder politiek, zonder wetten, zelfs zonder conflicten is mogelijk binnen het menselijk bereik.

Het enige wat daarvoor noodzakelijk is de mensen informeren naar alle technologische mogelijkheden.

Deze omslag is de grootste in haar geschiedenis en is wellicht de enige manier om deze wereld met iedereen daarin te redden van de ondergang.

Meer weten? Google: the Zeitgeist Movement, of the Venus Project

kris de decker

(4)

Dank voor de tip !

Het is een heel ander concept, steunend op high-tech, maar wel interessant (zeker zijn visie op de economie...)

Hier is de site:

http://www.thevenusproject.com/

Channeler Maitreya-Kalki

(5)

Heb ik voorstellen gedaan naar de internationale.... mensheid, media en politiek oa. en om het Venusproject[deels] (bouw op mega-vlot) en om deze beschikbaar te stellen en dit voor bouw van een Buitenaardse-ambassade.
Temeer nu wel al 6 grote landen hun Ufo-X-files openbaar hebben gemaakt; zoals NESARA te Salt Lake City-VS/Vancouver-Canada aanvang nemen met Alien-ambassade/Ufo-landbasissen en dito Kazikhstan - maar wel vanuit een Kazikhstan-REGERINGS-intitiatief[de 1-ige regering met een juist mentaliteit].

http://www.niburu.nl/

Daily D

(6)

quote "Het is een heel ander concept, steunend op high-tech, maar wel interessant (zeker zijn visie op de economie...)"

waar the venusproject voor staat is niet zo zeer het gebruik van high-tech maar vooral de toepassing van de wetenschappelijke methode voor het organiseren van de samenleving op de meest duurzame manier. en hier kan ik mij volledig in vinden. the zeitgeistmovement (de activisten arm van het Venus Project) pleit voor een nieuw economisch systeem gebaseerd op beschikbare grondstoffen (en het duurzaam gebruik hiervan)waarin doormiddel van technologische ontwikkelingen schaarste uit de wereld wordt gewerkt. sommigen denken nog dat een door winst gedreven economie (met geld als grote motivator) de deuren opend naar vooruitgang en welvaart, velen beginnen echter in te zien dat het vooral een belemmering voor vooruitgang en echte verandering is en tevens de manier om het grootste deel van de wereldbevolking als loonslaven in te zetten in jobs die weinig possitiefs bijdragen voor de samenleving maar eerder tot de onomkeerbare destructie van de ecosystemen (waarmee we een symbiotische verhouding hebben dus waarvan we afhankelijk zijn).

meer info, discussies en lopende projecten:

http://www.zeitgeistmovement.nl/
http://www.zeitgeistmovement.be/
www.zeitgeistmovement.com

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)


Abonneer

Offline lezen

  • LTM-boek-nederlandstalig

De Hefboombijl